Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit moet dan binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. 
Stappenplan retourneren:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

2. Stuur een mail naar info@deschique.nl dat je je bestelling wilt annuleren. Dan weten we dat er een pakket van jou onderweg is. Na aanmelding hebt u nog 14 dagen om het pakket te retourneren. Vermeld hierbij wel je ordernummer.  

3. Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Deschique 
Nieuwstraat 42
5954 CK Beesel

5. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen krijg je een bevestiging per mail en storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw bankrekening. 

© 2023 - 2024 DesChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel