Leuk dat je een kijkje neemt op deze:  "over ons " pagina,

 

Mijn naam is Leila Hendrikx, en ik ben de drijvende kracht achter de webwinkel "Deschique".

Ik woon samen met mijn  3 kinderen en onze trouwe 4 voeter Kick in het pistoreske Limburgse dorpje "Beesel" aan de maas. 

Creativiteit zit in mijn genen en dat wil ik graag met de wereld delen, want soms sta ik op ontploffen en draait mijn brein overuren. Een eigen webshop waarin ik deze creativiteit kan uiten en delen met de rest van de wereld was al geruime tijd een droom van mij. 

Hoe de naam is ontstaan is eigenlijk wel een grappig verhaal. Ik liep al meer dan een half jaar te tobben wat de naam van mijn webwinkel zou moeten worden.  En zomaar opeens tijdens een wandeling met Kick dacht ik :  " Deschique " (Deschique is een combinatie van Nederlands en Limburgs dialect. Wij zeggen als we iets heel mooi vinden : Deschique ! ) En toen dacht ik: dat is toch een Chique naam voor mijn webshop? Dus voila de naam was geboren. 

Originele cadeautjes maken vind ik het allerleukst om te doen.  Als er weer iemand jarig is, er een housewarming party is,  Sinterklaas of Kerst, of gewoon iemand in het zonnetje zetten. Ik heb enorm veel voorpret aan de voorbereidingen. Ik kan me dan helemaal verliezen in het creëren van een passend en origineel cadeau.  Voor mij is het inpakken al een feestje op zich. Dus het leek mij vanzelfsprekend dat dit een onderdeel zou gaan worden van mijn webwinkel. 

Van ontwerpen, vormgeven en creëren krijg ik energie. Ik word blij van vrolijke kleuren en mooie prints, daaruit haal ik mijn inspiratie. Ik houd van de eenvoud in de dingen die ik maak, met soms een verrassend persoonlijk element.  

In mijn webwinkel vind je niet alleen maar ingekochte items maar ook door mijzelf gemaakte sieraden en (customised) cadeau's. Dit omdat ik het geweldig vind om creatief bezig te zijn maar ook om iets origineels aan te kunnen bieden. 

Want wat is er nu leuker dan een lach op iemand gezicht toveren ?  Hun hart te verwarmen? 

Dat is mijn persoonlijke missie, 

Heel veel shop plezier in mijn mooie winkeltje,

Heel veel liefs Leila.

 

 

 

© 2023 - 2024 DesChique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel